U potrazi ste za savršenim, ali malim višenamjenskim uređajem koji će ubrzati vašu produktivnost pripremanja umaka i slastica za vaše goste?


Dynamic Nomad 190 štapni mikserDynamix Nomad 190 profesionalni štapni mikser idealan je odabir. Riječ je o profesionalnom kuhinjskom uređaju koji se obavezno mora nalaziti u svakoj kuhinji. Njegovu kvalitetu prepoznali su brojni restorani i slastičarnice jer je uz njega sada puno lakše i jednostavnije pripremiti umake i ostale laganije smjese. Ovaj štapni mikser namijenjen je upravo profesionalcima u pripremi manje zahtjevnih emulzija i umaka.

Idealan je u dječjim vrtićima jer brzo i jednostavno možete pripremiti ukusne krem juhe od povrća ili napraviti vlastiti maslac. Nije trebalo dugo da i slastičarnice shvate korist, prednost te vrhunske karakteristike ovog Dynamic Nomad 190 štapnog miksera. S njime ćete vrlo lako, brzo i jednostavno „istući“ vrhnje i pripremiti jednoličnu smjesu ukusnog šlaga te izmiješati jaja za pripremu kolača i ostalih slastica. U tren oka napravite majonezu ili omiljeni nadjev za salate te ga poslužite uz glavno jelo.

 

Karakteristike Dynamic Nomad 190 štapnog miksera:

  • male dimenzije pogoduju jednostavnom rukovanju,
  • težina uređaja iznosi tek 1500 grama,
  • brz je i učinkovit; 10 000 okretaja u minuti,
  • lagan je i kompaktan,
  • nema žica koje smetaju kod većine ostalih štapnih miksera,
  • dvije oštrice čine ovaj mali uređaj idealnim za sjeckanje i mljevenje voća, povrća, začina, orašastih plodova pa čak i mesa,
  • dio uređaja koji služi za miješanje lako se odvaja od ostatka miksera, što ga čini zaista jednostavnim za čišćenje.

Zaboravite na dosadašnje velike i nezgrapne kuhinjske uređaje te pripremite savršene slastice i umake zbog kojih će svaki klijent (kupac) uvijek rado koristiti vaše catering usluge.