Sezona toplih napitaka je u tijeku, stoga na vrijeme nabavite svu odgovarajuću profesionalnu opremu pomoću koje ćete lako i jednostavno pripremiti najfinije tople čokolade raznih okusa i aroma.

Predstavljamo uređaj za pripremu toplih čokolada, Chocolatiera DELICE. Nezamjenjiv je dio profesionalne opreme koja se koristi u svim ugostiteljskim objektima koji poslužuju ovakvu vrstu napitaka.

Chocolatiere DELICE uređaj za pripremanje tople čokoladeUz Chocolatiera DELICE nema više neželjenih grudica u toploj čokoladi, jer, ipak, riječ je o uređaju vrhunskih karakteristika pomoću kojeg ćete vašim gostima uvijek pripremiti savršeni topli napitak, koji će im u ovim hladnim danima vratiti osmijeh na lice.

Iskoristite vrhunske karakteristike Chocolatiera DELICE uređaja za pripremu tople čokolade te pružite gostima najslađe iznenađenje za njihovo nepce. Jednostavno ubacite potrebne sastojke i u tren oka dobit ćete najfiniju toplu čokoladu zbog koje će se mnogi vraćati upravo kod vas.

Uređaj za pripremu tople čokolade, Chocolatiera DELICE, na tržište dolazi u varijantama od 3 litre te od 5 litara, što ga čini neizostavnom profesionalnom ugostiteljskom opremom u kavanama. Atraktivnog je izgleda te se sastoji od prozirnog spremnika koji se u bilo kojem trenutku može skinuti i odvojiti od ostatka uređaja.
Uređaj je veoma jednostavan i siguran za korištenje. Osim toga, zbog svog tihog načina rada idealan i za korištenje u barovima i slastičarnama.

Podignite kvalitetu i razinu vaših ugostiteljskih usluga na vrijeme. Učinite najbolji korak u vašem poslovanju i već danas nabavite svoj Chocolatiere DELICE uređaj za pripremanje tople čokolade.