Kao rezultat višegodišnjeg iskustva u radu s ugostiteljskom opremom, uočivši potrebe kupaca, 2003. godine pokrenut je vlastiti proizvodni pogon za proizvodnju ugostiteljske opreme iz nehrđajućeg čelika, inox.

Iz našeg proizvodnog pogona svakodnevno izlaze gotovi proizvodi s vlastitom robnom markom NIKO:

  • rukoperi zidni i samostojeći
  • sudoperi otvoreni ili zatvoreni,
  • radni stolovi otvoreni ili zatvoreni,
  • kuhinjske nape i eko nape
  • grijani stolovi,
  • barski pultevi (šankovi),
  • barski retropultevi,
  • pizza pultevi,
  • razni kuhinjski elementi.

 

Rukoper sa senzorskom mješalicomProizvodi iz našeg pogona ističu se kvalitetom i suvremenim dizajnom, a s vremenom stekli su povjerenje kuhara, slastičara, pekara itd. Kvaliteta koja nije rođena slučajno, već je rasla godinama i odgovorno, s uloženim naporom, trudom i vremenom.

Naša suradnja nastavlja se i nakon prodaje, kroz pružanje usluga servisa ugostiteljske opreme ili savjeta.

Iz našeg asortimana osobito izdvajamo samostojeći rukoper. S obzirom na to da je prema važećim sanitarnim propisima obavezno da svi ugostiteljski objekti moraju imati rukopere, ovaj model sa senzorskom mješalicom idealan je odabir.

 

Stanica za pranje ruku, rukoper, ubraja se u obavezni dio profesionalne ugostiteljske opreme.

Samostojeći rukoper možete postaviti u odabrani dio slastičarnice, pekare, mesnice ili bilo kojeg drugog objekta u kojemu se priprema hrana. Na taj će način svi zaposlenici koji rade s hranom imati slobodan pristup rukoperu, pomoću kojeg se osigurava najviša razina higijene.

Najveća prednost samostojećeg rukopera sa senzorskom mješalicom očituje se upravo u senzoru za vodu. Nema nepotrebnog odvrtanja i zavrtanja ručkica za dovod i odvod vode; nakon pranja ruku u rukoperu, vaše su ruke čiste i spremne za posluživanje hrane vašim gostima.

Samostojeći rukoper sa senzorskom mješalicom atraktivnog je izgleda te je izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg materijala, inoxa, koji jamči kvalitetu i dugotrajnost.

Uz novi samostojeći rukoper zadovoljit ćete sve kriterije koji proizlaze iz važećih sanitarnih propisa, a vaša će kvaliteta ugostiteljskih usluga zasjati na najvišoj razini.