Potreban vam je procesor hrane koji je dizajniran samo za vaše potrebe.

Predstavljamo vam stroj za obradu povrća, R301 Ultra, pomoću kojeg ćete uštedjeti vaš rad i novac. I ne samo to, uz R301 Ultra, u tren oka nasjeckajte kupus, celer, rajčicu, mrkvu ili neko drugo povrće te pripremite najukusnije obroke za vaše posjetitelje.
Stroj za obradu povrćaR301 Ultra, stroj za obradu povrća visoke produktivnosti, je 2u1 kuhinjski uređaj koji podiže razinu kvalitete ugostiteljskih usluga. Sastoji se od sjeckalice povrća s dva otvora; jedan je otvor namijenjen za veće povrće poput kupusa ili celera, dok je cilindrični otvor rezerviran za ubacivanje tikvica, mrkve, krastavaca i ostalog povrća sličnog oblika. Posuda za sjeckanje izrađena je od kvalitetnog inox materijala kapaciteta 3,7 litara, s magnetskim sigurnosnim sistemom koji reagira na eventualne neispravnosti te s motornom kočnicom koja zaustavlja rad oštrica čim se poklopac otvori. Na taj se način osigurava sigurnost uređaja tijekom rukovanja. U posudi ili loncu su dva noža za usitnjavanje orašastih plodova, peršina i drugih začina. U loncu se rade umaci, majoneze, manje količine tijesta za pizzu, peciva i slično, te ribanje čokolade.
Prozirni poklopac lako se postavlja te ujedno čini ovaj stroj za obradu povrća bržim, lakšim i jednostavnim za svakodnevnu upotrebu. Idealno rješenje za svaki restoran, catering, slastičarnu, manju pekaru ili malu proizvodnju slatkih delicija (čokoladni proizvodi, kolači i slično).

U sklopu vaših catering usluga, u tren oka pripremite najfiniju majonezu, tartar umak ili kompot od voća.

Važnost i kvalitetu R301 Ultra stroja za obradu povrća prepoznali su i domovi za starije osobe; uz R301 Ultra svakodnevno pripremite do 70 zdravih obroka i to odjednom.

Dodatna oprema R301 Ultra odnosi se na:

  • 23 različita diska (za ploške, ribanje, rezance)
  • Grubo nazubljene oštrice idealne za mljevenje i gnječenje
  • Blago nazubljene oštrice za sjeckanje peršina

Zahvaljujući kompletnom izboru diskova od nehrđajućeg čelika te dostupnosti različitih oštrica, više nema dugotrajnog sjeckanja povrća te izmjenjivanja različitih noževa kako biste pripremili tek nekoliko obroka.

Ne dopustite da vaši gosti čekaju, stoga nabavite ovaj robustan i brz stroj za obradu povrća R301 Ultra te na vrijeme ispunite sve profesionalne zahtjeve.